Presentaties Innoveer Jij Mee sessie 7 december

Na de inspirerende woorden van Agile Manifesto schrijver Arie van Bennekum over “10 jaar Agile Manifesto… en wat nu?” op 7 december bij Ordina was er keuze uit 3 tracks met uiteenlopende onderwerpen, verzorgd door Ordina consultants.

De presentatie  over organisatieopstellingen “Creëer een voedingsbodem voor Agile transformatie” (van Remi-Armand Collaris en Rik Hurkmans) kun je hier bekijken.
As je na wilt zoeken waarom de Agile manier van werken goed aansluit op het Rijnlandse model (volgens Patrick van Burgel) dan kun je die hier vinden.Van de track om spelenderwijs tot betere (agile!) contractvoorwaarden te komen (door Dick van der Sar) zijn deze slides beschikbaar.

Zo gauw we een datum hebben voor de volgende Agile InnoveerJijMee sessie dan hoor je dat op deze blog en via twitter (@agiletesternl) en onze LinkedIn status updates direct. De planning is om jullie medio of eind februari weer een gerenommeerde spreker en een aansprekend programma aan te bieden. Heb je suggesties? Mail ons op agile_at_ordina.nl!

Dit bericht werd geplaatst in Agile methodieken, Algemeen, Bedrijfsvoering, Evenementen, Presentaties. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s