Geslaagde boekpresentatie RUP op Maat – Agile ICT met RUP, Scrum en PRINCE2

Het boek RUP op Maat is al sinds 2006 toonaangevend in het Agile toepassen van RUP. Zowel bedrijven als diverse HBO-opleidingen gebruiken dit boek intensief. Afgelopen maandag 19 september vond de boekpresentatie plaats van de derde herziene druk van RUP op Maat. De bijbehorende presentatie is te vinden op slideshare.

Deze avond was speciaal georganiseerd voor een ieder die serieus aan de slag wil met RUP en Scrum.  ​Remi-Armand Collaris (Ordina) en Eef Dekker (Bol.com) zetten in hun presentatie kort en krachtig neer wat vanuit hun ervaring in uiteenlopende projecten, de essentie van Agile ontwikkelen met RUP, Scrum en PRINCE2 is. Tijdens deze avond gingen zij ook in op wat nieuw aan bod komt in de derde, herziene druk van RUP op Maat.

Klik hier voor een mooie review van de sessie.

Over racollaris

Remi-Armand is consultant moderne ontwikkelmethoden bij Ordina. Hij is zijn carrière gestart als leraar wis- en natuurkunde. Binnen de IT heeft hij gewerkt als J2EE-ontwikkelaar, projectleider, RUP-coach en Scrum Master in financiële, verzekerings- en semi-overheidsinstellingen. De laatste jaren heeft Remi-Armand zijn focus steeds verder verlegd van management naar coaching van organisaties bij het implementeren van Agile, gebruikmakend van methodieken als RUP en Scrum. Zijn boek RUP op Maat behandelt het Agile toepassen van RUP in de praktijk (zie http://www.rupopmaat.nl). Op dit moment werkt hij aan een nieuw boek getiteld ScrumUP, Agile Software Development with Scrum and RUP (zie http://blog.scrumup.com).
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s