Innoveer Jij Mee terugblik

Nu we alweer bezig zijn met de voorbereidingen voor een nieuwe ‘Innoveer jij mee’ sessie is het misschien ook goed om eens terug te kijken.
Uitgangspunt van de sessies is kennisdeling. ‘Kennis is macht, kennis delen is krachtiger’ is 1 van de uitgangspunten van Ordina. Vandaar dan ook dat deze sessies voor iedereen toegankelijk zijn. Tenminste als er nog genoeg plek is. Al vanaf het eerste evenement kunnen we namelijk rekenen op een groot publiek en moeten we in de gaten houden of we iedereen nog wel kwijt kunnen.

Inmiddels zijn we 3 sessies verder waarin we al veel voorbij hebben zien komen. We hebben toch niet onaanzienlijke namen weten te strikken om te spreken zoals Gojko Adzic, Jurgen Appelo en uit onze eigen gelederen Anko Tijman en Remi-Armand Collaris.
Een verslag van de sessie met de presentaties van Gojko en Anko en aanvullende informatie is hier terug te lezen.
Datzelfde kun je hier doen voor de 2de sessie van dit jaar met Jurgen en Remi-Armand. Onlangs zijn er bij dit artikel nog enkele foto’s geplaatst. Het geeft een leuk beeld van hoe het er nou aan toe gaat op een dergelijk sessie.

De laatste Innoveer Jij Mee sessie tot nu toe is gehouden op 16 juni en had een andere insteek. Ditmaal geen presentaties in grote groepen, maar meerdere, kortere sessies waarin de nadruk ligt op meer interactie. Hiervoor hebben we onze inhoudelijke vakspecialisten opgetrommeld om dit samen met jullie te doen. Ondanks de iets lagere opkomst was het enthousiasme bij de deelnemers groot.

Naast de bovengenoemde evenementen hebben we ook enkele interviews met de sprekers kunnen opnemen. Inmiddels zijn er hiervan 2 gepubliceerd op dit blog. Het interview met Gojko Adzic is inmiddels al vele malen bekeken. Het interview met Jurgen Appelo staat sinds vorige week online.
Een derde interview met Remi-Armand Collaris zal binnenkort verschijnen, hou deze blog dus in de gaten.

De volgende Agile Innoveer Jij Mee sessie staat in de planning voor 20 september. Meer informatie hierover zal ook hier op de blog verschijnen of anders kan de evenementenkalender van Ordina ook geraadpleegd worden. Hier vindt je ook alle andere evenementen die door Ordina georganiseerd worden.
Mochten jullie zelf nog ideeen of terugkoppeling hebben op de sessies laat het ons dan weten, bijvoorbeeld door hier een reactie achter te laten.
We hopen jullie snel weer te zien!

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s