Innoveer jij mee met Jurgen Appelo en Remi-Armand Collaris

Op dinsdag 19 april organiseert Ordina de AgileOrdina InnoveerJijMee sessie van 16.00 – 20.00 uur op het Ordina kantoor in Nieuwegein. Je krijgt state of the art presentaties over agile van Jurgen Appelo en Remi-Armand Collaris. Meld je snel aan voor dit gratis kennisevent!

‘The 7 Duties of Great Software Professionals’ – Jurgen Appelo

Sommigen noemen het ‘vakmanschap’, anderen spreken liever over volwassenheid, competentie, excellentie of vaardigheden. Maar hoe je het ook noemt, de software ontwikkeling community heeft mensen nodig die een professionele attitude ten aanzien van hun werk hebben. In deze keynote sessie bespreekt Jurgen Appelo, auteur van het boek ‘Management 3.0’, de 7 “plichten” van software professionals. Van zelfmotivatie tot het stellen van doelen, van het verbinden met gelijken tot het delegeren van werk, er zijn cruciale gedragsvormen die software testers en ontwikkelaars zich eigen moeten maken om zichzelf “professionals”  te mogen noemen.

‘Connectivate Professionals – Agile Toolboxes for Improving Teamwork’ – Remi-Armand Collaris

Scrum is een framework voor zelforganisatie van Agile teams en bij uitstek geschikt om mensen te activeren en samenwerking te stimuleren. Een belangrijke practice hierin is dat het team zelf zijn werkwijze bepaalt en optimaliseert. Het team gaat vaak spontaan met Scrum aan de slag, maar al snel wordt duidelijk dat Scrum alléén niet alle aspecten en disciplines van een ICT-project afdekt. De vraag is nu welke hulpmiddelen de professional ter beschikking staan om zijn werk optimaal vorm te geven zonder dat hij telkens weer het wiel opnieuw uit moet vinden. In zijn presentatie laat Remi-Armand zien welke methodieken de professional tegenwoordig zoal tegenkomt (Agile, Scrum, XP, TMap, RUP, PRINCE2), wat hun aandachtsgebied is en hoe ze de professional kunnen helpen om beter samen te werken en zo het teamresultaat te verbeteren.

Meld je snel aan voor dit gratis kennisevent!

Over Anko Tijman

Managing Consultant on Agile & DevOps at Ordina. Connector. Listener. Thinker. Collaborator. Pianist. Dad. http://nl.linkedin.com/in/ankotijman
Dit bericht werd geplaatst in Agile ontwikkelen, Agile Requirements, Agile Testen, Algemeen, Evenementen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s